![]() |
Dit heb je nodig:
Zo maak je het:
|
![]() Courgettesoep met zalmsnippers(Voor 4 personen) |
|
![]() Dit heb je nodig:
Materialen |
Zo maak je het:
Tip:Bak met de ui een paar fijngesneden blaadjes salie mee, voor een zachte, kruidige smaak. |
Pompoensoep
|
Zo maak je het • Broodblokjes in kom leggen, overgieten met 500 ml heet water en laten weken. Pompoen met scherp mes in parten snijden. Pitten en draden verwijderen en stukken pompoen schillen. Pompoenvruchtvlees in blokjes snijden. Water uit brood knijpen. In soeppan brood, pompoen, ui, appel en rozemarijn met bouillon aan de kook brengen. Soep afgedekt 40 min. zachtjes koken. Intussen oven voorverwarmen op 200 °C. Stokbrood 5 min. verwarmen. Soep met staafmixer pureren. Crème fraîche door soep roeren en met zout en peper op smaak brengen. Soep over vier borden verdelen en met stokbrood serveren. • tip 1 • Verbrokkel of rasp een stuk komijnekaas grof. Serveer de soep met de komijnekaas tip 2 bak een pakje spekblokjes uit zonder olie of boter. Serveert de soep met de uitgebakken spekjes |
![]() |